Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Noordelijke alliantie toont wind- en waterstofplan

Groningen SeaportsGasunie, Shell en de Provincie Groningen slaan de handen ineen voor een ambitieus plan voor groene waterstof.  

Lees meer...

Vijf miljard euro voor SDE++

Eind september kunnen bedrijven zich voor het eerst inschrijven voor de stimuleringsregeling Duurzame Energietransitie (SDE++).  

Lees meer...

Industrial Heat & Power krijgt gezelschap van RENOVATIE en MONUMENT

Industrial Heat & Power, Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PREFAB en Zero Emission | Ecomobiel krijgen gezelschap van de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT, die vandaag door 54events werden verzet naar dinsdag 6 tot en met donderdag 8 oktober.

Lees meer...

Column René de Schutter: 'Orde in de Chaos"

2020 is hectisch begonnen. Op de drempel van het nieuwe decennium gaf de hoogste rechter Urgenda gelijk in zijn klimaatzaak.

Lees meer...

Enorme energiebesparing aandrijfsystemen

Met eenvoudige aanpassingen aan elektrisch aangedreven machines kunnen deze maar liefst dertig tot zestig procent efficiënter worden.

Lees meer...

Miljoenen extra subsidie voor energietransitie

EZK prikkelt de industrie om extra CO2-uitstoot te beperken, via nieuwe en aangepaste subsidieregelingen en een groter budget.

Lees meer...

Nouryon investeert in herstart Delesto 2

Chemieconcern Nouryon investeert in de herstart van de warmtekrachtcentrale Delesto 2 om deze eind 2020 in bedrijf te kunnen nemen.

Lees meer...

Europese isolatiewedstrijd op beursvloer

Tijdens Industrial Heat & Power strijden internationale teams om het Europese Isolatiekampioenschap. De deelnemers isoleren een boiler en een leidingsysteem.

Lees meer...

2020 in teken Regionale Energie Strategie

De Provincie Noord-Brabant liet het industriële energieverbruik inventariseren voor uitvoering van de Regionale Energie Strategie.

Lees meer...

Staat moet broeikasgassen verminderen vóór 2021

De hoogste rechter gaf Urgenda gelijk in zijn eis aan de Staat om de uitstoot van broeikasgassen met 25 procent te verlagen vóór 2021.

Lees meer...