Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Beursconcept

Een ongekende uitdaging voor de Nederlandse industrie

In 2050 moet de Nederlandse industrie volledig circulair zijn, zo eist het Klimaatakkoord. De sector mag dan vrijwel geen broeikasgassen meer uitstoten. In 2030 moet de sector minimaal 49% minder CO2 uitstoten dan zij in 1990 deed.

Een complexe uitdaging, die vraagt om een integrale benadering. Op Industrial Heat & Power delen de koplopers hun kennis en doen zij zaken. Voor professionals in proces- en energieoptimalisatie is deze vakbeurs een absolute must.

Exposanten in 2022

Klik hier voor een overzicht van exposanten op de editie van 2022 en hier voor de plattegrond tijdens die vakbeurs. Wij publiceren in de loop van het voorjaar van 2023 een up-to-date overzicht en plattegrond op deze en die pagina.

Bezoekersprofiel

Wij doen elk jaar uitgebreid onderzoek naar de interesses, herkomstsectoren, beslissingsbevoegdheden, functies en bevindingen van onze bezoekers. Klik hier voor een weergave van het bezoekersprofiel van 2022.

Kennisprogramma

Ook tijdens Industrial Heat & Power 2023 wordt weer een mooi inhoudelijk programma gepresenteerd, waarin alle belangrijke actuele ontwikkelingen aan de orde zullen zijn. Zodra dit programma haar voltooiing nadert, zal dat hier worden gepubliceerd.