Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws archief

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

2021

Efficiënt Aandrijven Event

Op 13 oktober a.s. vindt de tweede editie van het Efficiënt Aandrijven Event plaats in het 1931 Congrescentrum te 's-Hertogenbosch. De focus van het event ligt op energiebesparende oplossingen in de gehele aandrijfketen.

Lees meer...

Armacell – prestaties, besparingen en veiligheid (advertorial)

De Europese Green Deal (EGD) verhoogt de druk op de industrie om efficiënte maatregelen te nemen om de CO2-uitstoot te verminderen en voorziet in een verplichte vermindering met 55% tegen 2030.

Lees meer...

Industrial Heat & Power 2021 gaat door!

Op 12, 13 en 14 oktober vindt Industrial Heat & Power plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Met weer een mooi aanbod van exposanten op een inmiddels grotendeels gereserveerde beursvloer en een prachtig inhoudelijk programma.

Lees meer...

Update 2021 EIIF Studie: The Insulation Contribution to Decarbonise Industry

Op 1 maart 2021 heeft EiiF haar 2e studie gepubliceerd over het besparingspotentieel met industriële isolatie. Het onderzoek is gebaseerd op 2500 Tip Check inspecties over de afgelopen 10 jaar.

Lees meer...

Column Natasja Leijser: "De roep om reshoring kreeg door Corona een boost"

In de eerste maanden van de Corona-crisis werden we verrast door het grote aantal producten dat niet, zoals gebruikelijk, meteen of op korte termijn leverbaar was. De roep om ‘reshoring’ klonk al langer, maar kreeg in deze periode een boost.

Lees meer...

Over duurzame waterstof - in gesprek met Jörg Gigler

Inzetten op duurzame waterstof zorgt voor nieuwe banen, vermindert de uitstoot van broeikasgassen en is essentieel voor de energietransitie.

Lees meer...

Voorkomen van kostbaar energieverlies met Aerofoam isolatie (ADVERTORIAL)

Wist u dat er in Nederland ongeveer 125 PJ (petajoule) aan restwarmte vrijkomt met een temperatuur van meer dan 100˚C? Hier is nog niet eens de overtollige warmte uit bijvoorbeeld datacenters meegenomen, dus het werkelijke getal aan restwarmte ligt zelfs hoger.

Lees meer...

Nieuw energielabel voor gebouwen

Vanaf 1 januari 2021 is er een nieuw energielabel voor gebouwen. Dit label geeft beter inzicht in de energiezuinigheid van het gebouw.

Lees meer...

Dutch Hydrogen Days op 12, 13 en 14 oktober 2021

Om de doelstellingen uit het Klimaatakkoord te kunnen realiseren, en de CO₂-uitstoot in 2030 te verminderen met 49% ten opzichte van 1990, kan de grootschalige inzet van duurzaam opgewekt waterstof een flinke bijdrage leveren.

Lees meer...