Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Industriële energietransitie in de praktijk

Industrial Heat & Power is hét platform voor de industriële energievoorziening en dé beurs voor professionals die de connecties, tools en kennis zoeken om direct mee aan de slag te gaan. De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Industrial Heat & Power betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd vakpubliek, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, het creëren van naamsbekendheid, relatiebeheer en de mogelijkheid deel te nemen aan workshops en debatten.

Gratis toegang voor professionals

Industrial Heat & Power vindt plaats van dinsdag 15 t/m donderdag 17 oktober 2024. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 20 augustus 2024. Toegang is gratis voor professionals via registratie tot en met maandag 14 oktober. Daarna kost een toegangskaart € 50,- incl. BTW.

Het laatste nieuws

Grensoverschrijdende waterstofinfrastructuur tussen Nederland en Duitsland

Marktpartijen en netbeheerders uit Nederland en Duitsland willen versneld grensoverschrijdende waterstofinfrastructuur om de Nederlandse productie en import van waterstof te verbinden met de Duitse industrie.

Lees meer...

Yara investeert in CCS in Sluiskil

Internationale ammoniakspeler Yara International en Northern Lights, leverancier van CO2-transport en -opslag, ondertekenden eind november een bindende commerciële overeenkomst die het eerste grensoverschrijdende transport en opslag van CO2 mogelijk maakt.

Lees meer...

Nobian zet volgende stap naar CO2-neutraal in 2030

Op 21 november ondertekenden het kabinet en zout- en chemiebedrijf Nobian een Joint Letter of Intent (inspanningsoverenkomst). In deze overeenkomst legden Rijk, provincies en Nobian de concrete uitwerking van de eerder opgestelde verduurzamingsplannen vast.

Lees meer...

“Bekijk je volledige site als je warmte wil verduurzamen”

Industriële bedrijven timmeren aan de weg om hun processen te verduurzamen. Ken Somers, Partner & Master Expert bij McKinsey & Company, licht toe welke technieken er zijn, maar ook waar bedrijven op moeten letten tijdens de energietransitie.

Lees meer...

“Warmte opslaan wordt steeds belangrijker”

Voor industriële bedrijven die hun warmteprocessen willen verduurzamen, is het vaak een interessante optie om een deel van de warmte op te slaan. Nieuwe technieken en het hertekenen van de productieprocessen kunnen leiden tot een aanzienlijke CO2-reductie. Ken Somers Partner & Master Expert at McKinsey & Company gaat hierop in.

Lees meer...

Onderzoek naar branche-overschrijdende energie-efficiëntie

Het Havenbedrijf Rotterdam en Yokogawa Electric Corporation zijn een haalbaarheidsstudie gestart. Doel van deze studie is om na te gaan wat de mogelijkheden zijn om een betere branche-overschrijdende integratie van efficiënt energie- en nutsvoorzieningengebruik te bereiken in het industriegebied in Rotterdam.

Lees meer...

Samenwerkende partners

Media partners