Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Industrial Heat & Power

Industrial Heat & Power is hét platform voor de industriële energievoorziening en dé beurs voor professionals die de connecties, tools en kennis zoeken om direct mee aan de slag te gaan.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Industrial Heat & Power betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd vakpubliek, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, het creëren van naamsbekendheid, relatiebeheer en de mogelijkheid deel te nemen aan workshops en debatten.

Wilt u deelnemen aan Industrial Heat & Power als standhouder of sponsor, vraag dan hier informatie aan of neem contact met ons op.

Impressie

Het laatste nieuws

Als vanouds: Brabanthallen place to be voor professionals in de energietransitie

De Brabanthallen in ’s Hertogenbosch vormden afgelopen week weer het zakelijke middelpunt van de energietransitie in Nederland: met als thema samenwerken in transitie was de Nationale Energie Week de place to be voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met hoe Nederland de komende jaren verduurzaamt.

Lees meer...

Dagstarten op IH&P 2021: Wegwijzers voor complexe route verduurzaming industrie

De ambitie en urgentie onder Nederlandse ondernemers om te verduurzamen groeit en gaat gepaard met vele vragen: Welke ontwikkelingen zijn relevant voor mij? Zijn er voorbeelden uit de praktijk die mij verder kunnen helpen? Welke keuzes kan ik nu maken? Wie en wat heb ik daarvoor nodig? En wat zijn de ondersteunings- en financieringsmogelijkheden?

Lees meer...

Jörg maakt snijden geweldig (advertorial JÖRG Machines)

Isolatie Allround bij JÖRG Machines B.V. op de Heat and Power een compleet set machines voor de isolatie industrie.

Lees meer...

Technische Isolatie toonaangevend (advertorial Kingspan)

Kingspan Insulation is een toonaangevende producent van hoogwaardige isolatieproducten en –systemen voor leidingen voor gebouwinstallaties, HVAC-toepassingen, proces- en petrochemische toepassingen en koeldiensten.

Lees meer...

Kostbaar energieverlies voorkomen (advertorial Aerofoam)

Wist u dat er in Nederland ongeveer 125 PJ (petajoule) aan restwarmte vrijkomt met een temperatuur van meer dan 100˚C? Hier is nog niet eens de overtollige warmte uit bijvoorbeeld datacenters meegenomen, dus het werkelijke getal aan restwarmte ligt zelfs hoger.

Lees meer...

Armacell op Industrial Heat & Power (advertorial Armacell)

Energiebesparing, minder lawaai, langdurige betrouwbare werking: De thermische en akoestische isolatieoplossingen van Armacell verbeteren de energie-efficiëntie van industriële apparatuur en pakken de klimaatverandering aan door CO2-uitstoot te voorkomen.

Lees meer...

Samenwerkende partners

Media partners