Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Industrial Heat & Power

Industrial Heat & Power is hét platform voor de industriële energievoorziening en dé beurs voor professionals die de connecties, tools en kennis zoeken om direct mee aan de slag te gaan. De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Industrial Heat & Power betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd vakpubliek, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, het creëren van naamsbekendheid, relatiebeheer en de mogelijkheid deel te nemen aan workshops en debatten.

Gratis toegang voor professionals

Industrial Heat & Power is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie tot en met maandag 9 oktober. Daarna kost een toegangskaart € 50,- incl. BTW. Zich registreren voor een bezoek kunt u vanaf medio augustus 2023.

Het laatste nieuws

Import van groene waterstof

Groene waterstof importeren kan een interessante route zijn om de energievoorziening te verduurzamen. De Haven van Amsterdam lijkt hiervoor een geschikte locatie. In 2021 is het H2A-platform opgericht om het idee verder vorm te geven. Vicoma voerde een haalbaarheidsstudie uit naar de verschillende dragers van waterstof. Corné Groen, manager Consultancy bij Vicoma licht het project toe.

Lees meer...

Is waterstof een silver bullet voor alles?

Welke kansen liggen er voor de industrie in de toepassing van groene waterstof?  Thijs Willems, Business Developer & Transition Support van HyCC geeft zijn visie.

Lees meer...

Over klimaatvriendelijke hogetemperatuur warmtepompen

Nu de wereld zich afkeert van fossiele brandstoffen en vaker kiest voor meer klimaatvriendelijke oplossingen, worden warmtepompen een steeds populairdere keuze. Voor de industrie kan het moeilijk zijn om manieren te vinden om de warmteniveaus te verkrijgen die nodig zijn voor verwerking als men hoge CO2-emissies wil vermijden.

Lees meer...

De kinetische batterij die netcongestie kan voorkomen

QuinteQ Energy, Nederlandse ontwikkelaar van een geavanceerd innovatief vliegwiel, deed samen met het Fieldlab Industrial Electrification (FLIE) onderzoek naar de meest optimale toepassing van de innovatie.

Lees meer...

Flexibele en efficiënte elektrificatie van de industrie

In 2050 moet Nederland klimaatneutraal zijn. De industrie zet daarom stappen om te elektrificeren met bronnen als zon en wind. “Flexibiliteit en efficiëntie worden daardoor een noodzaak”, zegt Sikke Klein, hoogleraar aan de TU Delft en Technology Manager Energy bij Nobian.

Lees meer...

Baksteenproductie met CO₂ in plaats van met ovens

Baksteenproducent Vandersanden heeft de ambitie om klimaatneutraal te produceren en opereren. Dit wil het bedrijf bereiken door de productie van onder meer een innovatieve steen die uithardt middels opname van CO₂.

Lees meer...

Samenwerkende partners

Media partners