Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Industrial Heat & Power

Industrial Heat & Power is hét platform voor de industriële energievoorziening en dé beurs voor professionals die de connecties, tools en kennis zoeken om direct mee aan de slag te gaan.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Industrial Heat & Power betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd vakpubliek, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, het creëren van naamsbekendheid, relatiebeheer en de mogelijkheid deel te nemen aan workshops en debatten.

Wilt u deelnemen aan Industrial Heat & Power als standhouder of sponsor, vraag dan hier informatie aan of neem contact met ons op.

Impressie

Het laatste nieuws

Stap voor stap warmte terugwinnen

De industrie zet alle zeilen bij om te verduurzamen. De hoge energieprijzen zijn een extra incentive om de energie-intensieve bedrijfsprocessen onder de loep te nemen. Als er energie kan worden bespaard, levert dit meteen veel voordeel op. Een van de opties is om energie te besparen via warmteterugwinning. Maar wat levert het op en hoe begin je?

Lees meer...

Groene waterstof: Van plannen naar uitvoering

Half december is het groene waterstofbedrijf The Hydrogen Chemistry Company opgericht. HyCC zal veilige, betrouwbare, en betaalbare groene waterstof leveren voor de verduurzaming van grote industrieën. Marcel Galjee, managing director,  licht de plannen toe.

Lees meer...

Anticiperen op stijgende energie- en emissiekosten

Hoe krijg je als industrieel bedrijf grip op de dynamiek van de energiecrisis? Stijn Schlatmann, manager director van Blueterra geeft enkele handvatten voor de korte en langere termijn.

Lees meer...

“Energieopslag komt veel meer binnen handbereik van bedrijven”

De energietransitie dwingt bedrijven om anders met hun energiebehoefte om te gaan. Bedrijven zullen meer dan ooit het heft in eigen handen moeten nemen. Energieopslag speelt daarbij een belangrijke rol. Het leidt niet alleen tot maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar ook tot nieuwe economisch rendabele business modellen. Een gesprek met branchemanager Jeroen Neefs en kersvers bestuurslid Margien Storm van Leeuwen van Energy Storage NL (ESNL).

Lees meer...

Elektrificatie stoomproductie: een elektrische boiler of hoge temperatuur warmtepomp?

Industriële bedrijven hebben vaak stoom nodig voor hun productieprocessen. Op dit moment wordt voornamelijk gebruik gemaakt van gasgestookte boilers of warmtekrachtcentrales. Deze stoten CO2 en NOx uit.

Lees meer...

Het managen van corrosie onder isolatie, de sluipmoordenaar in de procesindustrie

In de (proces)industrie worden veel leidingen voorzien van een coating en ingepakt met isolerend materiaal. Het doel ervan is tweeledig: ervoor zorgen dat het product dat door de leidingen stroomt op de juiste temperatuur blijft én de leidingen beschermen zodat er geen corrosie optreedt wat mogelijk kan leiden tot lekkages.

Lees meer...

Samenwerkende partners

Media partners