Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Industrial Heat & Power

Industrial Heat & Power is het platform voor de industriële energievoorziening en dé beurs voor professionals die de connecties, tools en know-how zoeken om direct mee aan de slag te gaan. 

Naast Industrial Heat & Power is een specifiek platform ingericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing: Vakbeurs Energie. Hét leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing. Op het gebied van duurzame mobiliteit en mobiliteitstoepassingen kunnen bezoekers terecht op de aangrenzende vakbeurs Ecomobiel.

Deelnemen

Deelnemen aan Industrial Heat & Power betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd vakpubliek, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, het creëren van naamsbekendheid, relatiebeheer en de mogelijkheid deel te nemen aan workshops en debatten.

Wilt u deelnemen aan Industrial Heat & Power als standhouder of sponsor, vraag dan hier informatie aan of neem contact met ons op.

Impressie

Het laatste nieuws

“Blijf je verstand gebruiken en houd koers!”

Egbert Klop is Managing director BlueTerra Energy Experts en geeft periodiek zijn ongezouten mening  over industrie en industrie.

Lees meer...

Uniper bouwt industriële WKK bij chemische plant in Duitsland

Uniper levert voor tenminste 10 jaar stoom en elektriciteit aan een chemische productielocatie in het westen van Duitsland.

Lees meer...

Het nieuwe bouwen en renoveren is industrieel

Voor het eerst vindt INDUSTRIAL HEAT & POWER plaats gelijktijdig met PREFAB, een nieuwe beurs voor professionals in industrieel bouwen en renoveren.

Lees meer...

Industrial Heat & Power: samen de industrie versterken

Waar kan men stappen zetten op het gebied van energie efficiency, gebruik van restwarmte, alternatieve brandstoffen en/of elektrificatie?

Lees meer...

Slotbericht: Kennis delen en zaken doen tijdens energieke vakbeurzen

De Brabanthallen vormden de afgelopen week het epicentrum van de Nederlandse energietransitie: duizenden professionals bezochten daar Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat & Power om kennis te delen, contacten te leggen en zaken te doen. Centraal thema was daarbij uiteraard de verduurzaming van Nederland.

Lees meer...

Perslucht: veel energie te besparen

Perslucht is een dure energiedrager: 70% van de exploitatiekosten gaat op aan energieverbruik, waarvan 10 tot 25% verloren gaat.

Lees meer...

Samenwerkende partners

Media partners