Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Industrial Heat & Power

Industrial Heat & Power is hét platform voor de industriële energievoorziening en dé beurs voor professionals die de connecties, tools en kennis zoeken om direct mee aan de slag te gaan.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en PREFAB. En als de voorjaarsbeurzen RENOVATIE en MONUMENT, die vanwege de corona-uitbraak naar het najaar werden verzet.

Gaat Industrial Heat & Power door?

We begrijpen dat deze vraagt bij u speelt, gezien COVID-19. Het antwoord is ja, daar gaan wij van uit. Hier staat meer informatie over de stand van zaken op dit moment.

Deelnemen

Deelnemen aan Industrial Heat & Power betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd vakpubliek, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, het creëren van naamsbekendheid, relatiebeheer en de mogelijkheid deel te nemen aan workshops en debatten.

Wilt u deelnemen aan Industrial Heat & Power als standhouder of sponsor, vraag dan hier informatie aan of neem contact met ons op.

Impressie

Het laatste nieuws

Beursbezoekers onderstrepen belang vakbeurzen

In het kader van de Nationale Energie Week, die plaatsvindt in de tweede week van oktober, onderzocht beursorganisator 54events de stemming onder potentiële beursbezoekers. Maar liefst 1.627 respondenten gaven hun mening. Daarvan gaf 82% aan in oktober graag voor een bezoek naar de Brabanthallen te komen, als dit van overheidswege is toegestaan.

Lees meer...

Industriële elektrificatie essentieel voor windparken

Offshore windparken hebben om in 2030 11,5 gigawatt energie rendabel te leveren ondersteuning nodig. Het meest haalbare is om de industrie te ondersteunen met elektrificatie of de inzet van groene waterstof

Lees meer...

Biomassa klimaatvriendelijker dan geïmporteerd aardgas

Houtige biomassa is zeventig tot ruim negentig procent klimaatvriendelijker dan aardgas, blijkt uit onderzoek van Royal HaskoningDHV in opdracht van de NVDE. 

Lees meer...

Rem op investeringen stoom

Onzekerheden rondom wet- en regelgeving rondom de industriële energietransitie houden investeringen in stoomsystemen tegen. Met de invoering van de SDE++ regeling is de koers van de Rijksoverheid in ieder geval duidelijk: zo snel mogelijk CO2-emissies terugdringen. 

Lees meer...

Noordelijke alliantie toont wind- en waterstofplan

Groningen SeaportsGasunie, Shell en de Provincie Groningen slaan de handen ineen voor een ambitieus plan voor groene waterstof.  

Lees meer...

Vijf miljard euro voor SDE++

Eind september kunnen bedrijven zich voor het eerst inschrijven voor de stimuleringsregeling Duurzame Energietransitie (SDE++).  

Lees meer...

Samenwerkende partners

Media partners

Utilities
https://utilities.nl/