Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Industrial Heat & Power

Industrial Heat & Power is hét platform voor de industriële energievoorziening en dé beurs voor professionals die de connecties, tools en kennis zoeken om direct mee aan de slag te gaan. De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Industrial Heat & Power betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd vakpubliek, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, het creëren van naamsbekendheid, relatiebeheer en de mogelijkheid deel te nemen aan workshops en debatten.

Gratis toegang voor professionals

Industrial Heat & Power is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie tot en met maandag 9 oktober. Daarna kost een toegangskaart € 50,- incl. BTW. Zich registreren voor een bezoek kunt u vanaf medio augustus 2023.

Het laatste nieuws

Baksteenproductie met CO₂ in plaats van met ovens

Baksteenproducent Vandersanden heeft de ambitie om klimaatneutraal te produceren en opereren. Dit wil het bedrijf bereiken door de productie van onder meer een innovatieve steen die uithardt middels opname van CO₂.

Lees meer...

‘Verduurzamen vanuit het doel, niet vanuit de techniek’

Nieuwe technologie als vertrekpunt nemen om te verduurzamen is niet altijd een goed idee, stelt Ruud Vleugels, directeur Energy en Utility Partners bij Equans.

Lees meer...

Hageslagfabrikant Delicia in 2023 van het gas af

Delicia mag zich de grootste hagelslagproducent van Europa noemen. Vanaf 2023 zal het bedrijf volledig van het gas af zijn. Jan Willem Pikaar, director operations bij Delicia legt uit hoe ze dit zullen realiseren.

Lees meer...

Met een e-boiler inspelen op de fluctuerende energieprijzen

In 2015 onderzocht Royal Avebe, de coöperatie van zetmeelaardappeltelers, de toepassingsmogelijkheden van e-boilers bij Avebe in Nederland. Door de hoge netwerkkosten was het geen aantrekkelijke optie, tot de komst van de nieuwe SDE++-regeling.

Lees meer...

Nationale Energie Week weerspiegelt marktsentiment

Den Bosch was vorige week weer het jaarlijkse zakelijke middelpunt van de energietransitie in Nederland. Met als terugkerend thema Samenwerken in Transitie waren de Brabanthallen meer dan ooit de place to be voor iedereen die vanuit professioneel perspectief betrokken is bij de ontwikkeling en verduurzaming van gebouwd, mobiel en industrieel Nederland.

Lees meer...

Bosch Beton plukt vruchten van verduurzaming

De keuze van Bosch Beton voor duurzame productie en producten levert het bedrijf nieuwe opdrachten op. Via de milieukostenindicator zien klanten direct de vermeden milieukosten bij de aanschaf van een keerwand. Het succes sterkt CEO Brechtje van den Beuken in de voortzetting van de duurzame koers.

Lees meer...

Samenwerkende partners

Media partners