Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Industrial Heat & Power

Industrial Heat & Power is hét platform voor de industriële energievoorziening en dé beurs voor professionals die de connecties, tools en kennis zoeken om direct mee aan de slag te gaan.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Industrial Heat & Power betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd vakpubliek, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, het creëren van naamsbekendheid, relatiebeheer en de mogelijkheid deel te nemen aan workshops en debatten.

Wilt u deelnemen aan Industrial Heat & Power als standhouder of sponsor, vraag dan hier informatie aan of neem contact met ons op.

Impressie

Het laatste nieuws

Brabanthallen week lang in teken van uitvoer klimaatakkoord

De Brabanthallen stonden afgelopen week in het teken van de energietransitie. Met als thema ‘Samen Werken in Transitie’ was de Nationale Energieweek, waarvan de basis wordt gevormd door Vakbeurs Energie, Industrial Heat & Power, Zero Emission | Ecomobiel en nieuwkomer PREFAB, goed voor bijna 190.000 zakelijke contactmomenten. Een nieuw record.

Lees meer...

Waterstof of toch aardgas voor warmteopwekking

De experts van het Stoomplatform hebben misschien een ontnuchterende boodschap voor de bezoeker van Industrial Heat & Power: aardgas is nog steeds de beste transitiebrandstof.

Lees meer...

Energietransitie kan niet zonder CO2-afvang

Het opvangen en in de grond stoppen van CO2 is op het eerste oog misschien niet de mooiste oplossing. Het is echter wel een van de goedkoopste manieren om CO2-emissies in de lucht te vermijden.

Lees meer...

Energiebesparing en emissiereductie voor stoomsystemen

Als CO2-emissiereductie het doel is, kunnen stoomsystemen met vertrouwde technieken een stuk beter presteren. Dat is de boodschap die Ralf Groenewald het publiek wil meegeven op het stoom-seminar tijdens Industrial Heat & Power.

Lees meer...

Brainstormen met ECO Steam and Heating

CO2 -belasting, stikstofoxide-emissies, groen gas en het einde van Groningengas. Er komt best wat af op de industriële energieverbruiker. Gelukkig zijn er ook genoeg oplossingen die medegebruikers of gas- en stoomexperts al hebben bedacht of toegepast.

Lees meer...

Veel potentie voor restwarmtebenutting

Een relatief snelle manier van grootschalige CO2-reductie is industriële restwarmtebenutting. Toch koelt de industrie nog een hoop warmte weg via de lucht of koelwater. Daar wil Mark Elderman van Bilfinger graag verandering in brengen.

Lees meer...

Samenwerkende partners

Media partners