Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

De registratie is OPEN

Voor zakelijk bezoekers is toegang twv € 25,- gratis bij registratie vooraf.

GRATIS bezoekersregistratie
voor professionals:
nog dagen
sluiten X

×

Industrial Heat & Power

Industrial Heat & Power is hét platform voor de industriële energievoorziening en dé beurs voor professionals die de connecties, tools en kennis zoeken om direct mee aan de slag te gaan. De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Industrial Heat & Power betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd vakpubliek, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, het creëren van naamsbekendheid, relatiebeheer en de mogelijkheid deel te nemen aan workshops en debatten.

Gratis toegang voor professionals

Industrial Heat & Power is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie vóór dinsdag 11 oktober. Een kaart aan de deur kost € 25,- exclusief BTW. Zich registreren voor een bezoek kunt u hier.

Het laatste nieuws

Industrial Heat & Power brengt kennis en oplossingen

Energietekorten, prijsstijgingen en leveringsonzekerheid. Woningnood en de stikstofcrisis. Afgaand op de dagelijkse berichtgeving lijkt Nederland tot op het bot verdeeld. Heel anders is dat beeld op Industrial Heat & Power - tijdens de Nationale Energie Week in Den Bosch.

Lees meer...

Eurowater: zuiver water is van groot belang in de energietransitie

Het water dat benodigd is voor het transporteren van warmte en de productie van stoom of waterstof dient van de juiste kwaliteit te zijn om corrosie, kalk- en biofilmaanslag te voorkomen en op deze wijze de onderhoudskosten en de levensduur van kostbare leidingen en productiemiddelen te optimaliseren.

Lees meer...

"Verduurzamen is een vereiste om in de toekomst zaken te kunnen doen"

Holland Malt is gestart met de realisatie van de eerste emissievrije (uitstootvrije) mouterij ter wereld in de Eemshaven. Het is daarmee ook het grootste warmtepompproject in de Nederlandse industrie. "Momenteel stoken we ruim 18 miljoen m³ gas, goed voor 33.000 ton CO2. Dat gaan wij in 2024 terugbrengen naar nul."

Lees meer...

“Goed isoleren is een vak”

We zitten volop in de energietransitie waarin we van fossiele energie afscheid nemen en overgaan naar hernieuwbare energie. Daarnaast is het besparen van energie ontzettend belangrijk. Bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd, restwarmte krijgt een nieuwe bestemming maar de belangstelling om beter te isoleren groeit. Hylke Warners, directeur van het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Isolatiebranche (OOI) geeft een aantal inzichten met betrekking tot isolatie, het opleiden van vakmensen en welke voordelen isoleren bedrijven kan bieden.

Lees meer...

Ketensamenwerking loont om de energietransitie waar te maken

De energietransitie komt in een stroomversnelling. Het maken van plannen is voorbij en snelle uitvoering van duurzaamheidsprojecten is nodig om de gestelde doelen te halen. “Samenwerking met andere partijen vergt soms lef en doorzettingsvermogen, maar werpt ook veel vruchten af”, zegt Jacques van de Worp van VEMW.

Lees meer...

Bezoekersregistratie vakbeurs Industrial Heat & Power 2022 geopend

Vandaag opende beursorganisator 54events de bezoekersregistratie van Industrial Heat & Power. Dat vindt plaats op 11, 12 en 13 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, gelijktijdig met Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en PREFAB.

Lees meer...

Samenwerkende partners

Media partners

De registratie is OPEN

Voor zakelijk bezoekers is toegang twv € 25,- gratis bij registratie vooraf.