Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Industrial Heat & Power

Industrial Heat & Power is het platform voor de industriële energievoorziening en dé beurs voor professionals die de connecties, tools en know-how zoeken om direct mee aan de slag te gaan. 

Naast Industrial Heat & Power is een specifiek platform ingericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing: Vakbeurs Energie. Hét leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing. Op het gebied van duurzame mobiliteit en mobiliteitstoepassingen kunnen bezoekers terecht op de aangrenzende vakbeurs Ecomobiel.

Deelnemen

Deelnemen aan Industrial Heat & Power betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd vakpubliek, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, het creëren van naamsbekendheid, relatiebeheer en de mogelijkheid deel te nemen aan workshops en debatten.

Wilt u deelnemen aan Industrial Heat & Power als standhouder of sponsor, vraag dan hier informatie aan of neem contact met ons op.

Impressie

Het laatste nieuws

FESI Beroeps EK Technische Isolatie op IH&P 2020

In 2020 is Industrial Heat & Power trots gastheer van het befaamde ‘FESI Europees Beroepenkampioenschap Technische Isolatie’.

Lees meer...

Isolatieplein op Industrial Heat & Power 2019

Ondernemersvereniging VIB, opleidings- en ontwikkelingsfonds OOI en kenniscentrum NCTI tonen de besparingspotentie van isolatie in de industrie.

Lees meer...

“Blijf je verstand gebruiken en houd koers!”

Egbert Klop is Managing director BlueTerra Energy Experts en geeft periodiek zijn ongezouten mening  over energie en industrie.

Lees meer...

Uniper bouwt industriële WKK bij chemische plant in Duitsland

Uniper levert voor tenminste 10 jaar stoom en elektriciteit aan een chemische productielocatie in het westen van Duitsland.

Lees meer...

Het nieuwe bouwen en renoveren is industrieel

Voor het eerst vindt INDUSTRIAL HEAT & POWER plaats gelijktijdig met PREFAB, een nieuwe beurs voor professionals in industrieel bouwen en renoveren.

Lees meer...

NVDE: Kansen te over voor een groenere industrie

“Er zijn flinke verschillen tussen de tafels van het Klimaatakkoord. Bij de industrie wordt het doel niet gehaald, ook niet in het meest gunstige scenario. Daar is nog veel werk aan de winkel. Maar kansen te over voor een groenere industrie. Ik hoop dat het kabinet en de industrie de bal inkoppen.”

Lees meer...

Samenwerkende partners

Media partners