Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Als vanouds: Brabanthallen place to be voor professionals in de energietransitie

De Brabanthallen in ’s Hertogenbosch vormden afgelopen week weer het zakelijke middelpunt van de energietransitie in Nederland: met als thema samenwerken in transitie was de Nationale Energie Week de place to be voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met hoe Nederland de komende jaren verduurzaamt.

Lees meer...

Dagstarten op IH&P 2021: Wegwijzers voor complexe route verduurzaming industrie

De ambitie en urgentie onder Nederlandse ondernemers om te verduurzamen groeit en gaat gepaard met vele vragen: Welke ontwikkelingen zijn relevant voor mij? Zijn er voorbeelden uit de praktijk die mij verder kunnen helpen? Welke keuzes kan ik nu maken? Wie en wat heb ik daarvoor nodig? En wat zijn de ondersteunings- en financieringsmogelijkheden?

Lees meer...

Jörg maakt snijden geweldig (advertorial JÖRG Machines)

Isolatie Allround bij JÖRG Machines B.V. op de Heat and Power een compleet set machines voor de isolatie industrie.

Lees meer...

Technische Isolatie toonaangevend (advertorial Kingspan)

Kingspan Insulation is een toonaangevende producent van hoogwaardige isolatieproducten en –systemen voor leidingen voor gebouwinstallaties, HVAC-toepassingen, proces- en petrochemische toepassingen en koeldiensten.

Lees meer...

Kostbaar energieverlies voorkomen (advertorial Aerofoam)

Wist u dat er in Nederland ongeveer 125 PJ (petajoule) aan restwarmte vrijkomt met een temperatuur van meer dan 100˚C? Hier is nog niet eens de overtollige warmte uit bijvoorbeeld datacenters meegenomen, dus het werkelijke getal aan restwarmte ligt zelfs hoger.

Lees meer...

Armacell op Industrial Heat & Power (advertorial Armacell)

Energiebesparing, minder lawaai, langdurige betrouwbare werking: De thermische en akoestische isolatieoplossingen van Armacell verbeteren de energie-efficiëntie van industriële apparatuur en pakken de klimaatverandering aan door CO2-uitstoot te voorkomen.

Lees meer...

Topmaterialen voor de isolatiespecialist (advertorial Hanko)

Op Industrial Heat & Power laat Hanko zien wat zij de markt te bieden heeft: een breed scala van topproducten op het gebied van technische isolatie.

Lees meer...

Hergebruik van warmte is energiewinst (advertorial Carrier)

Noodzakelijke koelinstallaties worden in talloze industriële processen ingezet. Maar koelen levert als bijproduct ook altijd restwarmte op. Die wordt nu ongebruikt afgevoerd.

Lees meer...

Diederik Samsom opent vakbeurs en Nationale Energie Week op dinsdag 12 oktober

Medeauteur van het Fit for 55 klimaatmaatregelenpakket van de Europese Commissie Diederik Samsom gaat tijdens de opening van de vakbeurs Industrial Heat & Power 2021, onderdeel van de Nationale Energie Week, op dinsdag 12 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch als keynote spreker in dialoog met de vertegenwoordigers van ‘s lands meest betrokken sectoren.

Lees meer...

Presentaties: hybride warmtesystemen

Op donderdag 14 oktober bespreken Sjoerd Wittkampf, Stijn Schlatmann en Sonny Schepers tijdens de vakbeurs Industrial Heat & Power hybride warmtesystemen voor de industrie.

Lees meer...