Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

FESI Beroeps EK Technische Isolatie op IH&P 2020

In 2020 is Industrial Heat & Power trots gastheer van het befaamde ‘FESI Europees Beroepenkampioenschap Technische Isolatie’.

Lees meer...

Isolatieplein op Industrial Heat & Power 2019

Ondernemersvereniging VIB, opleidings- en ontwikkelingsfonds OOI en kenniscentrum NCTI tonen de besparingspotentie van isolatie in de industrie.

Lees meer...

“Blijf je verstand gebruiken en houd koers!”

Egbert Klop is Managing director BlueTerra Energy Experts en geeft periodiek zijn ongezouten mening  over energie en industrie.

Lees meer...

Uniper bouwt industriële WKK bij chemische plant in Duitsland

Uniper levert voor tenminste 10 jaar stoom en elektriciteit aan een chemische productielocatie in het westen van Duitsland.

Lees meer...

Het nieuwe bouwen en renoveren is industrieel

Voor het eerst vindt INDUSTRIAL HEAT & POWER plaats gelijktijdig met PREFAB, een nieuwe beurs voor professionals in industrieel bouwen en renoveren.

Lees meer...

NVDE: Kansen te over voor een groenere industrie

“Er zijn flinke verschillen tussen de tafels van het Klimaatakkoord. Bij de industrie wordt het doel niet gehaald, ook niet in het meest gunstige scenario. Daar is nog veel werk aan de winkel. Maar kansen te over voor een groenere industrie. Ik hoop dat het kabinet en de industrie de bal inkoppen.”

Lees meer...

Slotbericht: Kennis delen en zaken doen tijdens energieke vakbeurzen

De Brabanthallen vormden de afgelopen week het epicentrum van de Nederlandse energietransitie: duizenden professionals bezochten daar Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat & Power om kennis te delen, contacten te leggen en zaken te doen. Centraal thema was daarbij uiteraard de verduurzaming van Nederland.

Lees meer...

Perslucht: veel energie te besparen

Perslucht is een dure energiedrager: 70% van de exploitatiekosten gaat op aan energieverbruik, waarvan 10 tot 25% verloren gaat.

Lees meer...

Nieuw certificaat beschikbaar: Waterpijpketels

Het Stoomplatform breidde onlangs het vakbekwaamheidsexamen ‘VPS Opwekking’ uit naar waterpijpketels.

Lees meer...

Seminar over industriële elektrificatie

Op dinsdag 9 oktober wordt, tijdens en op de locatie van B2B beurs Industrial Heat & Power, een seminar over de industriële elektrificatie georganiseerd.

Lees meer...