Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Rvo.nl: nieuwe SDE++2020 gepubliceerd

De Subsidieregeling duurzame energieproductie en klimaattransitie (SDE++) is 22 september 2020 in de Staatscourant gepubliceerd. Duurzaamheid blijft hoog op de overheid-agenda staan.

Lees meer...

Omzet industrie bijna 17 procent lager in tweede kwartaal

In het tweede kwartaal van 2020 lag de omzet van de industrie, mede door de effecten van de coronacrisis, 16,6 procent lager dan een jaar eerder. De negatieve omzetontwikkeling was het grootst voor aardolieproducenten.

Lees meer...

Eurowater overgenomen door Grundfos

Grundfos heeft waterbehandelingsbedrijf Eurowater overgenomen. Hiermee heeft de ontwikkelaar van wateroplossingen zich op deze markt aanzienlijk versterkt.

Lees meer...

Lancering EIRES hoogtepunt Opening Academisch Jaar

Vandaag opende staatssecretaris Stientje van Veldhoven officieel het nieuwe energie-instituut van de TU/e: EIRES, het Eindhoven Institute for Renewable Energy Systems. Ze deed dit in de talkshow die dit jaar de opening markeert van het academisch jaar van de Technische Universiteit Eindhoven.

Lees meer...

Clayton bespaart in tijd, plaats en energie

Samen analyseren wij uw stoomprofiel en zoeken wij naar de meest rendabele oplossing voor de toelevering van deze belangrijke energiebron. (Advertorial)

Lees meer...

Samenwerking in transitie

"Innovaties, samenwerking en investeren in transitie vormen het recept om uit het economische dal te klimmen."

Lees meer...

54events stelt vakbeurs Industrial Heat & Power uit naar 2021

Beursorganisator 54events heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus haar vakbeurzen Vakbeurs Energie, Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB, Industrial Heat & Power, RENOVATIE en MONUMENT uitgesteld naar 2021.

Lees meer...

Beursbezoekers onderstrepen belang vakbeurzen

In het kader van de Nationale Energie Week, die plaatsvindt in de tweede week van oktober, onderzocht beursorganisator 54events de stemming onder potentiële beursbezoekers. Maar liefst 1.627 respondenten gaven hun mening. Daarvan gaf 82% aan in oktober graag voor een bezoek naar de Brabanthallen te komen, als dit van overheidswege is toegestaan.

Lees meer...

Industriële elektrificatie essentieel voor windparken

Offshore windparken hebben om in 2030 11,5 gigawatt energie rendabel te leveren ondersteuning nodig. Het meest haalbare is om de industrie te ondersteunen met elektrificatie of de inzet van groene waterstof

Lees meer...

Biomassa klimaatvriendelijker dan geïmporteerd aardgas

Houtige biomassa is zeventig tot ruim negentig procent klimaatvriendelijker dan aardgas, blijkt uit onderzoek van Royal HaskoningDHV in opdracht van de NVDE. 

Lees meer...