Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Technische dag utiliteitsisolatie

Brancheorganisatie VIB organiseert op vrijdag 23 maart een themadag over utiliteitsisolatie en duurzaamheid. De dag, met onder meer met lezingen en praktijkgerichte workshops en een informatiemarkt, vindt plaats in het Huis van de Isolatie in Woerden en is bedoeld voor isolatiebedrijven, al of geen lid van VIB, de brancheorganisatie voor het technisch isolatiebedrijf – vorig naar nog één van de deelnemers aan Energie & Industrie, tijdens Vakbeurs Energie.

Mede door de afspraken in het Energieakkoord, wordt in de gebouwde omgeving steeds meer gelet op energiebesparing en hergebruik van materialen. Om meer inzicht te krijgen in deze materie en in de gevolgen ervan voor het isolatiebedrijf, wijdt VIB hieraan deze speciale Technische Dag.

Dutch Green Building Council trapt af met een presentatie onder de titel 'Isolatie en verduurzaming van gebouwen; meer dan energie'. Nieman Raadgevend Ingenieurs belicht daarna de ontwikkelingen op het gebied van energieprestatie in de gebouwde omgeving onder de titel 'Toekomst energieprestatie en de rol van isolatie'.

De sessies worden gevolgd door workshops over elektrische tracing en het belang van isolatie en de ander over de kansen door de Wet Kwaliteitsboring voor het bouwen met het Bouw Informatie Model (BIM). Het lezingenprogramma wordt afgesloten met een praktijkgerichte lezing van Stichting Bouwkennis, over hoe geld te verdienen met marketing.

Isolatiebedrijven kunnen kosteloos aan de dag deelnemen. Het complete programma en aanmeldingsformulier staan hier.

Ga terug