Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Topmaterialen voor de isolatiespecialist (advertorial Hanko)


Op Industrial Heat & Power laat Hanko zien wat zij de markt te bieden heeft: een breed scala van topproducten op het gebied van technische isolatie. Op stand 02.C018 ziet u in het klein wat Hanko zoal aan producten op voorraad heeft. Superisolatie zoals Pyrogel & Cryogel ligt er op de plank naast de meest elementaire tapes en spanbanden om de isolatie goed en efficiënt te bevestigen.

Zowel isolatievakbedrijven en installateurs als ook de producenten van tanks, ketels, ovens en andere apparaten en appendages weten de weg naar Hanko te vinden en vertrouwen in hun logistieke processen op Hanko.

Het assortiment omvat zowel thermische isolatie van koud tot zeer warm, hittebestendig en brandwerend, als geluidsbeheersingsmaterialen én uiteraard alle montagebenodigdheden. Uiteraard ontbreken de verschillende beplatingsmaterialen niet. Heel belangrijk is, in een tijd van grote tekorten op de wereldmarkt, dat de benodigde plaat, aluminium, RVS, aluzink, etc., uit voorraad geleverd kan worden. Om dit te kunnen blijven garanderen zocht en vond Hanko nieuwe walserijen verspreid over de gehele wereld die snel konden produceren en leveren aan competitieve prijzen.

Belangrijk voor Hanko maar ook voor onze klanten en hun opdrachtgevers is dat er altijd hoogwaardige materialen worden geleverd die voldoen aan de kwaliteitseisen die men in Europa stelt, ook op het gebied van veiligheid en milieu.

Kortom, Hanko biedt wat u als klant van uw toeleverancier verwacht: levering van topproducten, vanuit voorraad, binnen 24 uur naar uw magazijn óf direct op uw projecten!

Highlites op onze stand:

  • HankoCLAD beplatingsmaterialen, veilig en hoogkwalitatief
  • HankoFIX isolatieaccessoires, montagematerialen en gereedschappen
  • Knauf Ecose technologie, formaldehyde verder teruggedrongen!
  • Paroc Water Repellent, waterafstotende steenwol, 10x beter dan de norm!
  • Aspen Cryogel en Pyrogel, superisolatie!
  • Mulcol, RF en andere passieve brandweringsmaterialen, nieuwe problemen opgelost
  • Kaiflex KK+ en Armaflex AF, met s2 rookgedrag een stap verder richting brandveiligheid!

Hanko is exposant op Industrial Heat & Power – van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.  Klik hier voor een gratis toegangsbewijs.

Ga terug