Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Technische Isolatie toonaangevend (advertorial Kingspan)


Kingspan Insulation is een toonaangevende producent van hoogwaardige isolatieproducten en –systemen voor leidingen voor gebouwinstallaties, HVAC-toepassingen, proces- en petrochemische toepassingen en koeldiensten. Onze vestiging in Turnhout, België, produceert zowel PIR-, PUR- als Resolschuimblokken die in onze plant worden verwerkt naargelang hun uiteindelijke toepassing. De TarecPir®, TarecPur® en Kooltherm® zagen en frezen we verder naar schalen voor leidingisolatie, op maat gemaakte bochten en flensdozen voor buizen en platen of andere halffabricaten voor verdere verwerking ( vb. koeltrucks).

Aan de leiding gaat…. 

Voor de thermische isolatie van leidingen maken installateurs al jaren gebruik van traditionele materialen. Kunnen deze materialen vergelijking doorstaan met een innovatief materiaal zoals Kooltherm®? “Deze vergelijking vereist een grondige aanpak. Het is immers in het belang van zowel investeerders als gebruikers om de kosten van leidingisolatie op de korte én lange termijn zo budgetvriendelijk mogelijk te houden”, meent Arjan in ’t Veld, Sales Manager HVAC Europe bij Kingspan Technical Insulation. “De resultaten en conclusies uit diverse vergelijkende praktijkonderzoeken hebben we samengevat in een Whitepaper, waarin het voordeel van Kooltherm® leidingisolatie aan de hand van diverse berekeningen wordt aangetoond. 

We vertellen je er graag alles over, dus kom gerust een kijkje nemen op onze stand (02.A019).

Kingspan is exposant op Industrial Heat & Power – van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Klik hier voor een gratis toegangsbewijs.

Ga terug