Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Seminar: Geen woorden, maar daden

 

Ook op de vakbeurs: CO2-neutrale koplopers over de inspirerende maar complexe route naar verduurzaming.

Want het wemelt van de vaktermen: aardgasloos, G-gas versus H-gas, biomassa, groen gas, CCS, energie van de zon, wind, water of uit de grond. Op de route naar CO2-neutraliteit staan bedrijven voor vele keuzes. Maar welke zijn de juiste voor hún bedrijfsprocessen?

Onder leiding van dagvoorzitter Hans Grünfeld, algemeen directeur van de Vereniging voor Energie, Milieu en Water (VEMW), delen vier industriële bedrijven hun ervaringen op reis naar CO2-neutraliteit – inclusief de uitdagingen, hindernissen, successen en valkuilen. 

BlueTerra Energy Consultants hoopt bezoekers te inspireren bij het kiezen van de juiste route naar verduurzaming. Uiteraard is er voor hen ook voldoende tijd om hun uitdagingen te bespreken met de bedrijven die hen voorgingen.

Dit seminar vindt plaats op woensdag 10 oktober, van 14:00 tot 16:30 uur, in het Industrie Theater van de Brabanthallen in Den Bosch (powered by Eco Steam and Heating) – tijdens de zakelijke beurs voor industriële energievoorziening Industrial Heat & Power. Deze beurs (en het seminar) is gratis te bezoeken door middel van voorregistratie.

Ga terug