Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Kick-off congres voor optimale beursdeelname

 

Op donderdag 6 september vindt het Industrial Heat & Power kick-off congres plaats in Den Bosch. Voor exposanten en geïnteresseerden!

De bijeenkomst is bedoeld ter optimale voorbereiding op beursdeelname door exposanten, duurt van 16.30 tot 17:00 uur en speelt zich af in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Aanmelden kan door middel van een e-mail naar lisa@54events.nl.

  • 14.00 uur            Ontvangst
  • 14.30 uur            Welkom (Wendy van de Geijn - Samen werken in Transitie)
  • 14.40 uur            Intro
  • 14:50 uur            Inhoudelijk programma
  • 16.30 uur            Borrel

INHOUDELIJK PROGRAMMA

14.50 uur            Samen werken in Transitie & match making

Door Margreet van Gastel, Ambassadeur Energieuitdagingen 2020 Min. EZK/RVO & Ambassadeur Vakbeurs Energie. Bedrijven zien steeds meer de voordelen van energie besparen. Om die optimaal te benutten is samenwerking van enorme waarde. Dat vraagt om waanzinnige matchmaking, wij nemen u mee in het hoe en het waarom!

15.00 uur            De naderende informatieplicht: wat houdt die in voor u?

Door Stef Strik, Coördinator Energiebesparing Wet milieubeheer, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Energiebesparing is verplicht. Het is een eerste stap richting een CO2-neutrale energiehuishouding met duurzame energiebronnen. Vanaf 1 juli 2019 gaat de informatieplicht in, wat inhoudt dat vanaf dat moment elk bedrijf zelf moet aangeven hoe het aan de wettelijke eisen voor energiebesparing voldoet. Met de informatieplicht wil de overheid de energiebesparing door bedrijven versnellen. Maar hoe gaat de informatieplicht er in de praktijk uitzien? En wat kunt u nu al doen?

15:20 uur            Versus! - Rob Adams

Ga je alleen verbeteren of durf je te vernieuwen? Hoe vernieuw je zo, dat je klanten het begrijpen? Ga vreemd en leer van andere sectoren!

16.10 uur            Hoe wordt u die vreemde eend in de bijt?

Door Wendy van de Geijn, Beursmanager 54events. Alles over een optimale beursvoorbereiding en het benutten van en inhaken op de beurs-communicatie/programma/activiteiten.

Professionals hebben gratis toegang tot Vakbeurs Energie. Klik hier voor registratie!

Ga terug