Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Jörg maakt snijden geweldig (advertorial JÖRG Machines)


Isolatie Allround bij JÖRG Machines B.V. op de Heat and Power een compleet set machines voor de isolatie industrie.

Jörg 2030 Compact maakt snijden geweldig

De JÖRG steekt de Coil lasersnijmachine in een nieuw jasje: Type 2030 Compact. Deze machine is ideaal voor kleinere werkplaatsen door de kleinere oppervlakte, 1 kW laservermogen en een lagere prijs, optioneel met een 2kW bron leverbaar.  De richtunit is in de snijmachine ingebouwd, zodat de coil direct achter de machine ligt. Het compacte ontwerp en het gebruik van enkel hoogwaardige componenten maakt de machine zeer betrouwbaar. Met de speciaal door Jörg geselecteerde software is het een krachtige Coil Lasersnijmachine voor luchtkanalen en isolatie-plaatwerk.

JÖRG 5610 Kokerwals, voor het walsen van isolatiekokers met kopvoren

Deze machine is efficiënt voor het voren en walsen van Isolatie kokers uit reeds op maat geknipte en geponste platen waarin reeds een langsvoor is gemaakt. Ook is deze machine goed bruikbaar voor het walsen van bochtsegmenten, kappen en ander voorkomend walswerk.

De plaat kan daarna gemakkelijk in de walsunit worden gevoerd. Tijdens het walsen worden ook de rondvoren in de koker gemaakt. De wals heeft 3 aangedreven rollen. De achterste buigrol is bekleed met rubber zodat (ook bij kleine diameters) de rollen niet slippen. Met het handwiel aan de voorzijde wordt de walsrol versteld voor het walsen van de juist koker diameter. Op een meetklok is duidelijk de stand van de buigrol af te lezen. Ook zijn de handwielen voor de insteldiepte van de rondvoren voorzien van een digitale uitlezing. Na bewerking kan de gevormde koker eenvoudig uit de machine worden genomen.

JÖRG 4960, Volautomatische ISO kokerstraat

Een compacte machine voor het afrollen, richten, slitten en knippen van rollen zink, koper, staal, aluminium, RVS en andere metalen. Geheel gelast stalen en compacte constructie met elektronische besturing. De volautomatische ISO kokerstraat JÖRG 4960

  • Produceert geheel automatisch en snel isolatiekokers van 1000 mm direct vanaf coil
  • De machine bestaat uit een coildrager, richtwals, ponsunit voor cilindrisch of conisch ponsen, rollenmes met 2 voorunits voor langsvoren en een kokerwals met diverse rand-voorrollen
  • Veel instel- en variatiemogelijkheden
  • Eenvoudige bediening met touch-screen

JÖRG 5332, dubbele ISO voormachine

Bij de ontwikkeling van deze dubbel kops voormachine is veel aandacht geweest voor bedieningsgemak van de gebruiker, grote productiviteit door het op een werkplek toepassen van twee voormachines, kracht en kwaliteit. De 5332 met een Capaciteit: van 1,6 mm in St. 37, 1,0 mm in RVS, 2,0 mm in Aluminium en een uitlading van 120 mm is deze dubbel kops voormachine daarom dan ook uitermate geschikt voor het veelzijdige en intensieve gebruik in de isolatieplaatwerk industrie.

JÖRG is exposant op Industrial Heat & Power – van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Klik hier voor een gratis toegangsbewijs.

Ga terug