Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Industrial Heat & Power krijgt gezelschap van RENOVATIE en MONUMENT


Industrial Heat & Power, Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PREFAB en Zero Emission | Ecomobiel krijgen gezelschap van de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT, die vandaag door 54events werden verzet naar dinsdag 6 tot en met donderdag 8 oktober.

54events besloot hiertoe na intensief overleg met diverse stakeholders. In plaats van in mei, en net als hun zusterbeurzen, zullen RENOVATIE en MONUMENT dus plaatsvinden tijdens de Nationale Energie Week, die tijdens deze events - in de Brabanthallen in Den Bosch - haar hoogtepunt beleeft.

“Men ziet de voordelen”

Directeur Fedde van der Woude: “Wij hebben maar één belang en dat is om op verantwoorde wijze deze evenementen neer te zetten, zowel voor onze exposanten als voor onze bezoekers. Dat verliep voorspoedig. Zo registreerden zich al bijna 2.000 geïnteresseerden voor een bezoek aan de beurs in mei.”

“Bij onszelf, maar ook bij een aantal exposanten, groeide echter de twijfel over de wenselijkheid van de geplande beursdata. Voor onze exposanten en andere partners vonden wij het belangrijk om zo snel mogelijk duidelijkheid te scheppen. Vandaag hebben wij daarover iedereen persoonlijk geïnformeerd.”

“We kregen gelukkig vooral positieve reacties. Men ziet ook de vele voordelen van deze combinatie met Vakbeurs Energie en onze andere najaarsbeurzen. Thema’s als renovatie, restauratie en verduurzaming liggen ook in elkaars verlengde. En de toepassing van prefabricage neemt ook in de renovatiesector snel toe.”

Nationale Energie Week

De Nationale Energie Week vindt plaats van maandag 5 tot en met zondag 11 oktober 2020. Tijdens deze week vinden onder meer van 6 t/m 8 oktober Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PREFAB, Industrial Heat & Power, Zero Emission | Ecomobiel, RENOVATIE en MONUMENT plaats - in de Brabanthallen in Den Bosch.

Daarnaast organiseren diverse partners er side-events, waaronder de Energy Storage Day, het Nederlands Warmtepompencongres en de Europese kampioenschappen Technische Isolatie. Thema is ‘Samenwerken in Transitie’ en naar schatting zullen dit jaar bijna 600 exposanten en partners zich presenteren.

Ga terug