Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

FESI Beroeps EK Technische Isolatie op IH&P 2020

FESI European Insulation Apprentice Championship 2020: onderdeel van de FESI missie.

In 2020 is Industrial Heat & Power trots gastheer van het befaamde ‘FESI Europees Beroepenkampioenschap Technische Isolatie’.

FESI vertegenwoordigt verenigingen voor thermische isolatie uit 20 Europese landen. De leden ervan zijn werkzaam in onder meer de industrie, (scheeps)bouw, akoestiek en brandbeveiliging. Het is het 26ste kampioenschap, dat in voorgaande jaren plaatsvond in Keulen.

Belangrijkste reden voor FESI om - met ingang van 2020 - uit te wijken naar Den Bosch, is de brede potentiële impact van het evenement aldaar – met name van de gelijktijdige en aanpalende Vakbeurs Energie, zusterbeurs van Industrial Heat & Power.

Vakbeurs Energie is een vakgebied-overstijgend platform, dat in combinatie met Industrial Heat & Power een ideaal umfeld vormt ter demonstratie van de voordelen van (industriële) thermische isolatie en de bij dit specialisme betrokken vaardigheden en technologie.

Het kampioenschap bestaat ter promotie van onder meer vakmanschap en kwalitatief hoogwaardige materialen. Toeschouwers zullen erbij betrokken worden door middel van onder meer interactieve sessies. Bij de finaledag worden scholieren en studenten betrokken.

Wij van Industrial Heat & Power werken as we speak samen met de FCC (FESI Championship Committee) aan de voorbereidingen op het kampioenschap. Blijf dus, als u geïnteresseerd bent in dit evenement, vooral deze nieuwsbrief volgen voor meer informatie.

Ga terug