Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Efficiënt Aandrijven Event


Op woensdag 13 oktober vindt de tweede editie van het Efficiënt Aandrijven Event plaats in het 1931 Congrescentrum te ’s-Hertogenbosch, bij de Brabanthallen. De focus van het event ligt op energiebesparende oplossingen in de gehele aandrijfketen.

Het energieverbruik moet omlaag! De samenleving vraagt het, de overheid eist het en van de industrie zal steeds vaker worden verlangd dat zij daadwerkelijk rekenschap aflegt over de acties die zijn ondernomen. Zo ging de Europese Ecodesign-richtlijn op 1 juli een nieuwe fase in.

Elektromotoren en frequentieregelaars moeten sindsdien weer aan strengere eisen omtrent energieverbruik voldoen en het aantal toegestane uitzonderingen wordt weer minder. Welke gevolgen dat heeft, hoort men op het Efficiënt Aandrijven Event.

Programma

Met speciale aandacht voor bijvoorbeeld pompen & pompsystemen, HVAC en perslucht & persluchtvoorziening krijgt men daar inzicht in waar besparingen te behalen zijn. Het volledige programma staat hier

Voor wie is dit event?

Het Efficiënt Aandrijven Event is bestemd voor machinebouwers, OEM's, industriële installateurs, ontwerpers/constructeurs, opdrachtgevers uit de industrie, inkopers, hoofden technische dienst, technisch kader en managers/consulenten van adviesbureaus.

Kosten

Uitgeverij MYbusinessmedia, bekend van onder meer Vraag&Aanbod, Metaal & techniek, Kuststof & Rubber en Midden in de Maak, is partner van Industrial Heat & Power. Bezoekers van die vakbeurs mogen het Efficiënt Aandrijven Event daarom na 13:15 uur gratis bezoeken. 

Wilt u de hele dag aanwezig zijn op deze inspirerende dag? Aanmelden kan hier!

Ga terug