Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Clayton bespaart in tijd, plaats en energie


Samen analyseren wij uw stoomprofiel en zoeken wij naar de meest rendabele oplossing voor de toelevering van deze belangrijke energiebron. 

ADVERTORIAL

Clayton is uw partner bij het ontwerp, de realisatie en de opvolging van uw moderne stoominstallatie. Wij zijn producent van gevuurde stoomgeneratoren (gas/diesel/bio) en warmte-recuperatieketels.

Onze aanpak start vanaf het eerste gesprek bij de verkoop en indien gewenst doen wij vervolgens de volledige uitwerking (engineering) t.e.m. het ‘turn-key’ verhaal. Uiteraard zorgen wij voor de indienstname en volledige verdere opvolging waarbij ook de waterbehandeling en bijhorende producten onderdeel van de overeenkomst kunnen vormen.

Tevens is er een beschikbaarheid van een huurvloot onder de vorm van compacte installaties in container dewelke wij vanop afstand kunnen monitoren.

Is het voor de 100 kg/u , 20 ton/u, 7 barg of 80 barg die u zoekt ? Geen probleem, dit valt allemaal binnen onze mogelijkheden!

Dankzij onze expertise opgebouwd gedurende bijna 100 jaar, verzekeren wij U van de meest economische oplossing voor uw specifieke toepassing.

Ga terug