Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Armacell op Industrial Heat & Power (advertorial Armacell)


Energiebesparing, minder lawaai, langdurige betrouwbare werking: De thermische en akoestische isolatieoplossingen van Armacell verbeteren de energie-efficiëntie van industriële apparatuur en pakken de klimaatverandering aan door CO2-uitstoot te voorkomen. Ze verhogen de brandveiligheid, verminderen de geluidsemissies, minimaliseren het risico van stilstand door ongeplande onderhoudswerkzaamheden en ze kunnen de levensduur van de geïsoleerde apparatuur verlengen. Op de Industrial Heat & Power zal Armacell de volgende hoogtepunten laten zien.

AF/AmaFlex Evo

De nieuwe AF/ArmaFlex Evo, de achtste productgeneratie, combineert een uitstekende condensbeheersing en een hoge energie-efficiëntie met een verhoogde brandveiligheid. De nieuwe AF/ArmaFlex Evo voldoet aan brandklasse B/BL-s2,d0. De nieuwe isolatietechnologie biedt een duidelijke plus aan veiligheid: langdurige hoge bescherming tegen vocht en corrosie, optimale thermische isolatie-eigenschappen en verhoogde persoonlijke veiligheid in gebouwen. Bovendien zijn de producten voorzien van Microban®. Deze antimicrobiële additieven bieden proactieve bescherming tegen schadelijke bacteriën, schimmels en meeldauw.

ArmaFlex Ultima

ArmaFlex Ultima is het eerste zeer flexibele technische isolatiemateriaal met een extreem lage rookdichtheid (BL-s1, d0). Het product vertoont 10 keer minder rookontwikkeling in vergelijking met standaard elastomere producten en levert een belangrijke bijdrage aan het brandveiligheidsniveau van gebouwen.

ArmaGel HT en ArmaGel DT

De nieuwe ArmaGel-producten van Armacell bieden uitstekende thermische isolatie-eigenschappen. Deze aerogelproducten leveren tot 5 keer het thermische rendement van conventionele isolatiematerialen en maken het mogelijk om met uiterst dunne lagen de vereiste of gewenste isolatiewaarden te bereiken. ArmaGel HT is geschikt voor toepassingen bij hoge temperaturen tot +650 °C, ArmaGel DT voor dubbele en cryogene temperaturen tot -196 °C. Beide isolatiematerialen zijn getest door het InnCoa-instituut (Neustadt/Donau, Duitsland), dat gespecialiseerd is in corrosietests, en hebben een uitstekende corrosiebeschermingsindex (CUI).

ArmaComfort Barrier

Armacell, bekend om zijn flexibele thermische isolatie, biedt nu ook de beste geluiddempende producten in hun klasse. ArmaComfort Barrier biedt een zeer efficiënte verhouding tussen transmissievermindering en ultradunne materiaaldiktes. Op basis van een uniek EVA/EPM-mengsel bereiken deze akoestische barrières een geluidstransmissieverlies van 30 dB met een wanddikte van slechts 3 mm. Het menselijk oor neemt een reductie van 10 DB waar als een halvering van het volume. Effectieve geluidsdemping draagt bij aan een hogere kwaliteit van werken en leven. Door stille zones en geluidscorridors te creëren, kunnen de nieuwe geluidsbeheersingsoplossingen van Armacell de schadelijke effecten van geluidsoverlast verminderen - in gebouwen, industriële omgevingen en voertuigen.

Beyond better. Prestaties leveren die verder gaan dan de verwachtingen

Welke verwachtingen u ook hebt van Armacell, het bedrijf is vastbesloten om ze te overtreffen. Armacell voegt waarde toe door haar individuele producten, systeemoplossingen en de expertise van haar medewerkers. Dankzij een nauwe samenwerking met haar klanten levert Armacell betrouwbare oplossingen voor de lange termijn. De toegevoegde waarde van deze oplossingen verbetert de prestaties en helpt bij het besparen van waardevolle hulpbronnen – beyond the expected.

Ontdek hoe Armacell waarde kan toevoegen aan uw project en ontdek de nieuwste innovaties van de leider in flexibele technische isolatie.

Armacell is exposant op Industrial Heat & Power (Hal 2, stand C004) – van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Klik hier voor een gratis toegangsbewijs.

Ga terug