Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Workshop OOI: Ontwikkelen is veel meer dan opleiden... maar het begint met een goede basis

 • Datum:
  donderdag 10 oktober 2019
 • Tijd:
  12:00 - 12:30
 • Locatie:
  Thema Theater Industrie
 • Stichting OOI, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Isolatiebranche, neemt u graag mee in de wereld van opleiden en ontwikkelen in de isolatiebranche. Welke opleidingen zijn er? Wat betekent het voor medewerkers in de sector om een goede opleiding te krijgen? En wat is de meerwaarde van goed opgeleid personeel voor uw opdrachtgever? Martin Witter, doorgewinterde docent van OOI, zal hierover een boeiende presentatie verzorgen. Aansluitend zal Hylke Warners, directeur van OOI, een toelichting geven op het belang van leven lang ontwikkelen. En de vraag hoe ontwikkelen eruit kan zien.

  * De toegevoegde waarde van opleiden in de isolatiebranche
  * Welke opleidingen en trainingen zijn er
  * Het belang van een leven lang ontwikkelen
 • Sprekers/Partners:

  Martin Witter
  Martin Witter
  Hylke Warners
  Hylke Warners

  De heer Martin Witter, docent Stichting OOI

  Martin Witter is 18 jaar werkzaam bij Stichting OOI als docent / opleidingsadviseur. De verschillende opleidingen en cursussen verzorgt hij op onze locatie in Woerden maar ook in-company. Hij bezoekt de isolatiebedrijven om contacten te leggen en hen te adviseren. Martin heeft jarenlang gewerkt op de bedrijfsschool Wilton-Feynoord als docent.

  De heer Hylke Warners, directeur Stichting OOI

  Hylke Warners is onlangs gestart als directeur bij Stichting OOI. Zijn ervaring in de wereld van opleidingsfondsen heeft hij opgedaan als bestuurder van twee opleidingsfondsen in de mobiliteitsbranche. Hylke heeft jarenlang gewerkt bij BOVAG als senior beleidsmedewerker onderwijs en was verantwoordelijk voor de kwaliteit van instroom van nieuwe medewerkers en beschikbaarheid van nascholingsmogelijkheden.