Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Workshop Kingspan Insulation: Iedereen heeft baat bij goede leidingisolatie!

 • Datum:
  donderdag 10 oktober 2019
 • Tijd:
  11:15 - 11:45
 • Locatie:
  Thema Theater Industrie
 • Wie investeert in de constructie van een gebouw of een installatie, wordt steeds meer geconfronteerd met de stijgende kostprijs van energie voor verwarming en koeling. Het lijdt geen twijfel dat de energiekosten zullen blijven stijgen en die klim zou weleens scherpe pieken kunnen bereiken. Ook als eigenaar of ontwerper van gebouwen en installaties kunnen beslissingen over energie en isolatie grote gevolgen hebben. Denk maar eens aan een gebouw dat 24/7 gebruikt wordt.

  Als u de verwarmingsleidingen onvoldoende isoleert, bestaat de kans dat er op het laagste niveau te veel warmte ontsnapt en opstijgt, waardoor het beneden
  in het gebouw te koud en op de hoger gelegen verdiepingen te warm wordt. Bovendien moet u zich afvragen of het materiaal dat u vandaag gebruikt ook morgen nog aan de heersende normen zal voldoen? Een belangrijke vraag, want energie- en isolatienormen worden alsmaar strenger. Daarom moeten ingenieurs
  weloverwogen keuzes maken.

  Bent u aannemer of installateur? Of gebruiker van een gebouw of installatie? Dan bepaalt de keuze van het type isolatiemateriaal de installatietijd en -kosten. Daarnaast kan een betere isolatie er voor zorgen dat er een kleinere CV-ketel vereist is. Je moet dus weloverwogen beslissingen maken, met het oog op installatie- en operationele kosten.

  In deze interactieve presentatie geeft Arjan in 't Veld u inzicht in de verschillende isolatie mogelijkheden en de daarbij komende kosten, terugverdientijden en energiebesparingen. Hij geeft u inzicht dat een goede leidingisolatie een belangrijk Bouwelement is dat u kan helpen om aan toekomstige normen te voldoen én het budget voor energie en isolatie onder controle houdt.
 • Sprekers/Partners:

  Arjan in 't Veld
  Arjan in 't Veld

  Arjan in 't Veld als Business Development Manager en verantwoordelijk voor de technische isolatie markt voor Kingspan Insulation in Nederland. Kingspan is de marktleider op het gebied van hoogwaardige isolatie en gebouwoplossingen voor de bouw en industrie. Vanuit Turnhout Belgie wordt o.a. Kooltherm leiding isolatie geproduceerd voor Nederland en de Europese markt.